keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Hop, matkaan!

Matka alkaa tänään, keskiviikkona 16.5. klo 17:52, kun hyppäämme Moskovan yöjunaan. Moskovasta aiomme jatkaa suoraan eteenpäin. Todennäköisimmin Rostoviin, joka sijaitsee Jaroslavin suunnassa.

Viimeisen viikon olemme pakanneet ja siivonneet kämppää, vieneet tavaroita Muijalaan ja säätäneet kaikkea kuntoon. Tänään neljä tuntia ennen junan lähtöä olimme vihdoin valmiita. Hannun rinkka painaa 15 kiloa ja Ainon 12. Siihen mahtuu kaikki, mitä seuraavan seitsemän kuukauden aikana olemme ajatelleet tarvitsevamme.

Matkaan lähteminen jännittää aika paljon. Vaikka eipä sitä vielä oikein edes tajua, että on lähdössä niinkin pitkäksi aikaa. Kai sitä sitten viikon päästä huomaa olevansa jossain Uralilla ja hahmottaa olevansa jo aika kaukana kotoa. Venäjällä aiomme viettää seitsemisen viikkoa ja lennot Vladivostokista Tokioon 5.7. on jo ostettu (S7 airlines/ n. 250€ per naama). Ei olisi oikein haluttu lentää, mutta lentoja vielä kalliimpi usean päivän "risteily" ilman hyttiä jonnekin satojen kilometrien päähän Tokiosta oli vähän liikaa jopa meille. ;) Lisäksi Japanin aikamme on rajoitettu viisumittomaan 90 päivän maassaoloon, joten vapaat päivät on käytettävä harkiten.

Nyt on aika rento ja hyvä olo, kun viimeisen viikon päällä ollut stressi alkaa purkautua. Suomea kyllä tulee ikävä. Ja kaikkia ihmisiä. :) Yhteyden meihin saa parhaiten facebookissa tai sähköpostilla, puhelinnumerot eivät välttämättä ole koko aikaa käytössä. Ja kuulumiset kerrotaan tietty täällä blogissa!

Hei hei Suomi, nähdään ensi vuonna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti