keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Rinkat pakattuna, huomenna matkaan!

Lento lähtee huomenna klo 7:40, mikä tarkoittaa hyvin aikaista herätystä. Rinkoille tuli painoa rapiat 10 kiloa molemmille, vähemmän kuin pelättiin. Rinkoista löytyy lämmintä vaatetta ja villasukkia, maakuupussit, lääkkeitä, matkalukemista ja matkaoppaita. Onneksi saatiin joululahjoiksi paljon hyvän oloisia kirjoja - lisää Orhan Pamukia, Rosa Liksomin Finlandiavoittaja ja Téa Obrehtin Balkanille sijoittuva the Tiger's Wife. Näiden kanssa kuluu varmasti yksi jos toinenkin matka tai odottelu. :)

Matkalle päiväbudjetiksi olemme määritelleet sellaisen leveähkön 45€/hlö/päivä. Summaa nostaa vähän Istanbulin laatumajoitus, josta maksamme 25€/hlö/yö. Balkanin öistä toivomme selviävämme noin kympillä per naama. Päiväbudjettiin pitäisi upota myös kaikenlainen liikkuminen paikasta toiseen.

Varasimme yöpaikan Kosovosta pariksi yöksi, mutta muita varauksia Balkanille ei olla vielä tehty. Katsotaan, miten viihdytään ja päätetään sitten jatkosta. Pientä matkakuumetta ja jännitystä alkaa olla ilmassa. :P Seuraavan kerran päivittelemme sitten todennäköisesti Kosovosta.

Hyvää joulua kaikille, saa nähdä millainen joulu meille tulee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti